Η βιοτεχνία

Η βιοτεχνία μας  πρωτοξεκίνησε το 1991 με ιδρυτή τον Βασίλη Χατζή, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί  μια οικογενειακή επιχείρηση, με στόχο την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών που θα ξεχώριζαν εξαιτίας της ανώτερης ποιότητάς τους,  τη διατήρηση της παράδοσης και της υψηλής διατροφικής αξίας, και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας κάτι το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από  τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.

 Τον Φεβρουάριο του 2009 η ιδιοκτησία της επιχείρησης πέρασε στη νέα γενιά, στην Κωνσταντίνα Χατζή, η οποία ανέλαβε τα ηνία με πολλή όρεξη για δημιουργία, με σκοπό να αναπτύξει αυτή την πολύτιμη κληρονομιά και να την οδηγήσει στη νέα εποχή.

 Η Κωνσταντίνα έχει όλα τα εχέγγυα για να διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, καθώς είναι πλαισιωμένη από μία οικογένεια θεματοφύλακα της παράδοσης, ενώ δεν παραβλέπει και την αξία της επιστημονικής γνώσης, αφού είναι  πτυχιούχος του τμήματος "Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων" του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχιακή μελέτη πάνω στα ζυμαρικά ΧΑΤΖΗ με τίτλο:

"Μελέτη των φυσικοχημικών και διαθρεπτικών χαρακτηριστικών  παραδοσιακών προϊόντων με βάση το γάλα και τα δημητριακά".

 Με το πέρασμα της επιχείρησης στη νέα γενιά, στις αρχές του 2009, αφήσαμε το παλιό μας εργαστήριο για να ανεγείρουμε μία ολοκαίνουρια εγκατάσταση, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, απόλυτα συμμορφωμένες με όλα τα πρότυπα υγιεινής και εστιασμένες προς το αντικείμενό μας, ώστε να παράγουμε ζυμαρικά ανώτερης ποιότητας και γεύσης.

 Η επιχείρησή μας εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τοποθεσία της, αξιοποιώντας στο 100% τον αγροτικό χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής του Αρμενίου. Όλες οι πρώτες ύλες για την παρασκευή των ζυμαρικών μας (το σιτάρι και τα άλευρα, τα αβγά και το πρόβειο  γάλα), προέρχονται αυστηρά από ντόπιους καλλιεργητές και παραγωγούς (πτηνοτρόφους και κτηνοτρόφους), ενώ τα μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στα «γκουρμέ» ζυμαρικά μας τα καλλιεργούμε οι ίδιοι. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την ανώτερη ποιότητά τους και από τη  γευστική και από τη διαθρεπτική τους πλευρά.

 

Βιοτεχνία παραδοσιακών ζυμαρικών «ΧΑΤΖΗ» δίπλα σας κάθε στιγμή από το 1991 πάντα με αγάπη και μεράκι για τα ζυμαρικά.

Βιοτεχνία παραδοσιακών ζυμαρικών «ΧΑΤΖΗ» γιατί η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής!

Βιοτεχνία παραδοσιακών ζυμαρικών Χατζή Μηχανή παραγωγής ζυμαρικών βιοτεχνίας Χατζή Αρμένιο Λάρισας Στέγντηριο βιοτεχνίας παπαδοσιακών ζυμαρικών Χατζή  τραχανάς - χυλοπίτες